Informacion nr.8 - 2016
08/04/2016
 Informacion i derguar nga Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise – Shqiperi, lidhur me:

Organizimin e aktivitetit  "Piemonte Luxury & Design" ne datat 26-27 Maj 2016, ne Torino te Italise. Ky aktivitet prezantohet ne kuadrin e marreveshjes se bashkepunimit ndermjet Unioncamere Puglia (Unioni i Dhomave) - Dega Tirane dhe Centro Estero per l'Internazionalizzazione delle Imprese -Ceipiemonte (Qendra e Jashtme per Nderkombetarizimin e Sipermarrjeve). Ne kete aktivitet marrin pjese ne cilesine e Buyer-it (bleresit) operatore nga:
-sektori i modes (p.sh. boutique, concept store, showroom, distributor) 
-sektori design/mobilim (arkitekt, dizenjator interior, showroom arredim, distributor).