Informacion nr. 13
07/10/2016

Informacion nga Zyra per Çeshtjet Ekonomike dhe Tregtare prane Ambasades Greke ne Tirane lidhur me organizimin nga Shoqata e Prodhuesve te Gunes Kastoria te Festivalit te I-re te Gunes ‘‘1st Fur Shopping Festival’’ i cili do te mbahet ne datat 3-6 Nentor 2016 ne Kastoria te Greqise.