Information nr.1
13/02/2017
Informacion i ardhur nga Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise - Shqiperi  lidhur me:

·         ATA CARNET

·         Forumin Ekonomik Shqiperi - Slloveni, i cili do te organizohet nga BDHTI ne bashkepunim me Dhomen e Tregtise dhe Industrise Slloveni, dhe qe do te zhvillohet me date 9 Mars 2017, ne ambjentet e Dhomes se Tregtise se Sllovenise, Ljubljane, Slloveni.

·         Panairit te Pervitshem te kompanise Posidonia Exhibition SA i cili do te organizohet ne datat 23-24 Maj 2017.

Informacion i ardhur nga Zyra e Keshillesise se Tregtise se Jashtme Turke prane Ambasades Turke ne Tirane lidhur me:

·         Ekspoziten dhe Forumin e Grave Biznesmene i cili do te organizohet ne datat 22-25 Shkurt 2017 ne Stamboll te Turqise.

Informacion i ardhur nga Zyra per Çeshtjet Ekonomike dhe Tregtare prane Ambasades Greke ne Tirane lidhur me:

·         Panairin Nderkombetar  te Frutave dhe Perimeve  i cili do te zhvillohet nga  Federata e Industrise se Greqise Veriore ne bashkepunim me Agjencine Kombetare te Panaireve te Greqise  ne datat 27-29 Prill 2017, ne Qendren Nderkombetare te Ekspozites dhe Kongreseve ne Selanik.

·         Panairin e 42-te Nderkombetar te Gunes 2017, i cili do te organizohet ne Qendren e Gunes se Maqedonise Perendimore ne qytetin Kastoria, ne datat 4-7 Maj 2017.

Informacion i ardhur nga Dhoma e Tregtise dhe Industrise Elbasan lidhur me:

·         Panairin e XX-te “Dita e Veres” i cili do te zhvillohet ne datat 12-14 Mars 2017.